به گزارش قدس آنلاین، شهاب طلایی ظهر امروز در حاشیه بازدید از بناهای تاریخی استان اردبیل اظهار کرد: در بازدیدی که امروز از بناهای تاریخی استان اردبیل داشتیم، مقرر شد تا ۹ بنای تاریخی استان برای احیا و مرمت به بخش خصوصی واگذار شود و صندوق توسعه و احیای اماکن تاریخی نیز با توجه به ظرفیتهایی که دارد تسهیلاتی را در اختیار سرمایهگذاران قرار خواهد داد.
وی افزود: با توجه انتخاب استان اردبیل به عنوان پایتخت کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳ و قرارگیری در این رویداد مهم برای استان، بنابر این شد تا عملیات احیای اماکن تاریخی در استان با سرعت بیشتری انجام بگیرد.
مدیرعامل صندوق توسعه و احیای اماکن تاریخی وزارت میراث فرهنگی بیان کرد: در راستای جلب مشارکت خصوصی و حفظ و احیای این بناها، حق بهرهبرداری به مردم ارایه میشود و امیدواریم که با سرمایهگذاری مردم و حمایت دستگاه اجرایی استان به خصوص میراث فرهنگی استان اردبیل برای توسعه زیرساختهای گردشگری و احیای بافت تاریخی اردبیل گام برداریم.
طلایی گفت: اردبیل یک مجموعه ثبت جهانی دارد که احیا و بهرهبرداری از سایر خانهها و اماکن تاریخی این شهر میتواند پکیج مناسبی را در اختیار گردشگران و علاقمندان به جاذبههای تاریخی قرار دهد.
نظر شما